Manuputty.com

   

  Voetbal

  Voetbal was, net als voor mijn vader, een grote passie voor mij. Na een leuke carrière als speler bij voetbalclubs als UDO, Blauw Wit (Amsterdam), toen nog een profclub, Lugdunum, Rijnsburgse Boys en Noordwijk ben ik jeugdtrainer geworden bij de vv. Noordwijk. Daar heb ik in totaal 7 jaar gewerkt. Na bij enkele Leidse regioclubs hoofdtrainer te zijn geweest ben ik weer terug gekeerd als jeugdtrainer. Vorig seizoen trainde ik de A1 (zie foto) dit jaar 2007- 2008 ben ik assistenttrainer van de selectie en coach ik Oegstgeest 2 .
  In het seizoen 2010-2011 nog steeds actief als trainer-coach Oegstgeest 2.

         Tennis 

  Tijdens mijn studie heb ik ook mijn licentie als tennisleraar gehaald. Ik ben in 1976 als tennisleraar begonnen en doe dat tot op de dag vandaag nog steeds. Na mijn voetbalcarrière ben ik zelf ook actief gaan tennissen. Vooral het dubbelspel had mijn aandacht. Helaas is mijn ranking nu te ver omhoog gegaan, zodat ik bijna niet meer tegen leeftijdgenoten kan spelen. Dat is jammer. Spelen tegen een tegenstander, die bijna je kleinkind kan zijn, is niet direct wat ik zoek. Eerst mijn ranking omlaag, dan ziet men mij weer op de tennisbaan als speler.

  Golf 

  Sinds kort ben ik aan het golfen. Wel eens gedaan natuurlijk, maar daar niet veel mee gedaan. Nu heb ik het wat serieuser aangepakt. Binnenkort mijn "GVB" .
  Dan heb ik mijn baanpermissie en kan ik overal spelen. Ik ben ook aangesloten bij een golfclupje, de meesten oud-voetballers. 

  Muziek

   In mijn jeugdjaren 15 tot 20 was ik naast mijn sport, fanatiek met muziek bezig. Alhoewel ik géén geduld had om noten te leren lezen, heb ik mijzelf gitaar leren spelen. Omdat er toch een piano in huis was ben ik ook daarop gaan experimenteren. Vanaf mijn 16e tot mijn 20ste speelde ik in een bandje, Incash genaamd. Na meer dan dertig jaar niet meer gespeeld te hebben, ben ik sinds een jaar of vier bassist bij een jazz combo, Zoo What geheten . Allemaal amateurs, die het leuk vinden om een maal in de week met elkaar te spelen en zo af en toe eens op te treden. Sinds een half jaar ben ik ook weer bezig met mijn vriendjes uit mijn  Incash-tijd. De foto hieronder is van vorig jaar (2016) met de Good Ol'Boys, de band waar ik nu in speel! En sinds januari 2019 speel ik weer in een jazzband, The Swing Kings.   Motorrijden

  Het komt er op dit moment niet zoveel van, maar als het even mooi weer is (ik ben een mooi weer rijder) probeer ik een leuk tochtje te maken. Veel gereden in Nederland b.v. rondje IJselmeer. Een paar keer richting België, vooral de Ardennen, maar ook naar Frankrijk. Eenmaal een mooie tocht naar Schotland gemaakt.