Manuputty.com

   

  Ik ben John Manuputty. Mijn vader is Janus Manuputty (artikel op kotabaroe.nl ), een bekende voetballer uit Surabaya, eind veertiger jaren van de vorige eeuw, en mijn moeder Non Tentua. Deze site heb ik gemaakt naar aanleiding van mijn reis naar Indonesië. Ik ben geboren in Ambon, heb 3 jaar in Surabaya met mijn moeder gewoond bij mijn opa en oma en heb, nadat mijn ouders herenigd waren, daarna 7 jaar in Hollandia (nu Jayapura) en 2 jaar in Biak gewoond. Na 44 jaar ben ik nu eindelijk terug geweest. Ik heb wat fotos gemaakt en die staan nu op het net. Het is maar een kleine collectie.

  Ik ben in totaal 4 weken in Indonesië geweest en ben in Jakarta, Surabaya, Makassar (Ujung Pandang), Biak en Jayapura (Hollandia), en Kuta (Bali) geweest.

  In Hollandia heb ik gewoond in de Astrolabelaan en heb van 1956-1960 op de Christus Koning school gezeten. In Biak heb ik in de Prins Bernardlaan gewoond en op de Europese Lagereschool in Mokmer gezeten.

  Wil je meer weten over het voormalige Nederlands Nieuw Guinea, kijk dan op de sites www.kotabaroe.nl en www.west-papua.nl

  In 2010 60 jaar geworden!

  Spelen op mijn eigen feestje!